Solen skiner även i dag och då känner jag att jag bör göra  nåt vettigt av den, eftersom jag är ledig. Då det har blivit mycket ny information och jag suttit still under den här veckan så finns nu  massor av outnyttjad energi i både armar och ben. Ska nog börja med att se till att jag ser bra ut.....alltså putsa fönsterna. Har även varit till kirurgen för att kolla upp mitt opererade bröst som inte känns okej. Blev ju inge klokare efter det besöket  men nånstans måste de ju börja. Så nu blir det ett åter ett besök till mammografin och ultraljud och sen Umeå. Så vad det nu än är så blir det Umeå och inte Sundsvall som ska fixa till det, vilket känns tryggt.

På tal om det så ska jag på cancerföreningens årsmöte i morrn. Det är faktiskt första gången som jag deltar, men då en tjej jag känner ska hålla en föreläsning så vill jag inte missa det. Sen på kvällen så blir det middag tillsammans med svägerskan och två andra vänner på restaurang, L. är ju oxå med förstås. Så jag blir inte hemma och släcker ner 20.30 då det är Earth Hour. 

Nu tror ju inte jag att det kommer att påverka våra makthavare speciellt mycket bara för att vi släcker lyset en timme. Men det ger ju en signal om att vi bryr oss iallafall. Men det gäller ju att inte tända för många värmeljus av paraffin då vi släcker ner. Har just läst på lite om vad just de värmeljusen innehåller. Det är många cancerframkallande ämnen så man bör ha god ventilation. Hm.....är det klimatsmart om vi vädrar och det blir kallt för då måste vi väl höja värmen inne?

 Äsch vad tråkig jag blev nu. Jag har iallafall fått veta att jag är klimatsmart för  att jag inte bor själv. Känns bra det...

Jag vet att det är många som har åkt på en jäkla förkylning så jag tänker försöka bota er med en SKRATTSALVA:

Frasse kommer till doktorn och säger att han har problem med att kissa och skita.

              - Hur dags på  morgonen kastar ni vatten? undrar läkaren

              - Ungefär klockan sex

              -  Och när sköter ni avföringen?

              - Runt halv sju

              - Vad har ni då för problem?

              - Jag vaknar inte förrän klockan åtta!!   

                         

En man går till doktorn för att han hostar så mycket. Doktorn skriver av misstag ut laxerande medel istället för hostmedicin. Tre dagar efter möts de på gatan, doktorn frågar artigt: - Hostar ni fortfarande? - Oh nej! Jag vågar inte längre.