l Idag blev det en stund i solen. Då jag var yngre så tyckte jag att det var så jobbigt med vårsolen för jag blev så fräknig. Hur prickig som hellst. Idag är det ju inte så, utan nu är det senilfläckarna istället som man är rädd för.

På tal om senil, i morse så gömde jag ett påskägg för Linnea.     Jag skrev små lappar med ledtrådar som jag lade lite här och där. Det är en viktig tradition.Men.... Jag brukar skriva små komihåg lappar till mig själv som ligger lite här och där. Så det blev verkligen inte lätt att hitta ägget som Påsk haren hade gömt. För hon visste ju inte om det var en ledtråd eller en av mina senil lappar. Så i år blev det lite extra svårt.

Vi packade en korg med fika och åkte ut till Malin och Dans stuga nu i eftermiddags. De håller ju på att bygga en jättefin sommarstuga nere vid havet. Snacka om avkoppling. Jag satt där och bara njöt av tystnaden. Eller egentligen så är det ju inte så tyst. Fiskmåsen kan ju verkligen skrika, ja det är ju ett rikt fågelliv där. Men visst är det underbart att bara kunna få sitta och vara. De har både räv och lo som går inpå knutarna. Deras granne hade filmat en mink precis innan vi kom. 

Vi har roat oss med att försöka få in så många påskord vi kan ialla meningar som vi säger idag. Riktigt tokigt kan det bli. Äggstra roligt tycker ju Linnea att det är.

Ha nu en fortsatt fin Påsk.