Det känns som att nån har hoppat på min rygg. Men det är bara sviter efter massagen som jag fick igår. Då jag har möjlighet att utnyttja all sorts träning på jobbet så använder jag min friskvårdspeng till massage istället. (Jag skrev att jag har möjlighet att utnyttja en massa träning INTE att jag gör det). Jag ljuger om jag säger att massagen var skön, men det var verkligen behövligt. Oj vad många muskelknutor eller triggerpunkter jag hade. Det gjorde skit ont då han tryckte på dem. Dessutom så är det lite läskigt att ligga på mage då jag nu har min protes. Kändes som att bröstet var 7 storlekar större då jag gick därifrån. Så nu vet jag hur Dolly Parton har det.

Men egentligen var detta inget mot Thailändsk massage. Då vi är i Thailand så passar vi alltid på att få massage för det är ju så billigt. Så då en Thailändsk kvinna öppnade massage i en liten lokal här i stan så beställde jag tid hos henne. Vad vill du ha för massage? frågade hon. Thailändsk svarade jag.....Detta ångrade jag rätt snabbt....

Jag fick ta på mig en stor tunn  pyjamas och lägga mig på en madrass på golvet. Sen började helvetet. Jag vet inte om hon tyckte att jag hade för korta armar och ben, men hon gjorde då allt för att få dem lite längre. Hon satte sina egna ben mot mig för att få ännu mer kraft. Hon drog och drog. Rätt som det var så hittade hon nån öm punkt  som förmodligen var en sån där triggerpunkt och då log hon ett sånt där vacker leende som bara Thailändska kvinnor kan och tryckte till det hårdaste hon kunde samtidigt som hon försökte lägga mitt ena ben bakom min nacke .

 Jag började bli lite orolig och önskade att jag hade en spegel. Hade jag sminkat mig för mycket? För trodde hon att jag jobbade som en clown eller akrobat på en cirkus? Hur som helst så överlevde jag. Då vi var klar så sa hon. Detta var riktig Thailändsk massage som även kallas YOGA FÖR DEN LATE. (????????) Jag tycker du ska testa klassisk massage nästa gång. Ska vi skriva upp en ny tid?

Jag tänkte lite snabbt. Om jag säger nej så kanske hon knyter en rosett  av mina armar och ben, så jag sa: Jomenvisst, självklart, samtidigt som jag hade fingrarna i kors bakom ryggen. Hoppas att hon inte såg det. För mina händer hängde ju långt nedanför knäna så det var inte lätt att dölja.

Om jag känner efter så har jag nog inte så ont idag. Så det ska bli trevligt att först få gå på mingel och sen se "grottmannen" tillsammans med mina fina arbetskompisar ikväll. 

Kom ihåg att ge dina vänner invärtes massage, berätta en rolig historia.

Puss och kram.