Nu har då Kung Bore drabbats av vinterkräksjukan. Han både släpper skit väder och kräks en oherrans massa snö. För oj, oj så mycket det har kommit på bara två dygn i Härnösand. Jag har sagt många fula ord ska ni veta. Men så tänkte jag att det finns väl nåt positivt med vintern förutom att man kan åka skidor m.m. Jag fick tänka efter ett tag.....

Jo, då man har varit ute i kylan och öronen är så stela så de håller på att ramla av då man rör vid dem och näsan är så röd att folk tänker trycka på den för de tror att det är en larmknapp, dessutom så rinner det okontrollerat snor som snabbt fryser till små istappar. Då både tår och fingrar har helt domnat och man kan knappt ta fram nyckeln ur väskan och man skakar av köld så det är omöjligt att pricka nyckelhålet...... Då gillar jag vintern. För tänk som man uppskattar värmen inomhus då.

Dessutom så gillar jag att se ett bra resultat då jag har utfört ett arbete. Då man skottar snö då blir det ju alltid bättre än det var innan.

Jamen det var nog allt......

På tal om kräksjuka så mår jag nästan illa då jag tänker på presidentvalet. Författaren Erik Högstadius har sagt att: Folk röstar på människor som de kan tänka  sig att bada bastu med. Så det finns ju hopp. Tänk er själva att vara ensam med D.T i en bastu...Huga.

 Snälla, snälla nu räcker det med snö.......

Vid  -20°C så flyr Sörlänningarna till Mallorca. Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

PÅ ÅTERSEENDE