Man ska helga vilodagen heter det ju. Och jag är inte svår att övertala. Men vi har en kanon vacker dag utanför fönstret. Himlen är så blå så inte ens änglarna har nån stans att sitta. Bara några minus. Så ut ska jag.

Kändes skönt att titta på melodfestivalen igår utan att bli upprörd. Det var riktigt bra, iallafall några bidrag. Tyckte att rätt låtar gick vidare. Jag är ju lite svag för Rocka Billy stilen så det var ju kul att de fick en chans till. Inte för att jag tror att de skulle passa i den stora tävlingen förstås, men ändå..

 Jag delar tak med en som älskar spela luftgitarr. Inte en fest utan att han ska upp och lira. Vi tänkte köpa en luftgitarr till honom i julklapp. Vissa gör ju allt för att synas. Som t.ex den gången han åkte ner på stan i sina lurviga tofflor. Han brukar stoppa fötterna i dem då han går ut och röker, men så den här soliga sommardagen så kom han på att han skulle ner på stan i  ett ärende, och glömde byta skor. Jag lovar att då var det nog många som log. Nu har han bytt ut dem mot ett par Foppa tofflor ifall att.

Blev inte rik på travet i går heller men 20:- på lotto. Tänk så många gånger man säger att det händer inte mig. Så sa jag då det gällde cancer oxå. Men se jag fick det. Så då borde chansen att jag ska vinna på travet oxå finnas.

Känner att verkmästaren i magen jobbar för högtryck idag så jag måste nog.......Visst är det lustigt att vi svenskar ofta talar om då vi ska besöka ett visst ställe. Vem är intresserad av att nån ska gå och skita. Ni har väl hört om pojken som frågade mamman om det kan finnas klumpar i en fis. Då  mamman sa nej så sa han - jävlar då har jag skitigt på mig. Hmmm jag har nog lite kiss och bajs humor. (det är min blogg, skriver vad jag vill)

En del äkta män är levande bevis för att kvinnor har humor