Sitter här och känner mig riktigt nöjd då jag har haft en fin helg. Igår var det först 30 års firande.  Sen på kvällen så var vi bortbjudna på middag. Vi avslutade kvällen med att besöka en av stans krogar där vi tog oss en svängom. Så även om jag känner mig seg idag och molnen är heltäckande på himlen så känns det okej.

Kan tänka mig att det är många som pratat om klockan och tiden idag. Vad är tid egentligen? Tiden är en stor läromästare, det är bara det att den tar livet av sina elever. Man skulle kanske ta och slå ihjäl tiden? En del slösar ju bort tiden hela tiden. Andra är skickliga och bara tar den. Det sägs att tiden läker alla sår, och det är nog sant för tiden är en god läkare men en dålig kosmetolog. 

Jag har funderat lite på om man skulle ta och ge sig in i affärsbranschen. Jag ska då först ta och fånga dagen och ge tiden lite tid. Sen säljer jag lite tid till alla som inte har tid så det räcker. Fast.... vem äger tiden? Det var väl Gud som skapade tiden och människan brådskan. Nä nu säger jag bara: GUD VARE MED ER....... FÖR JAG HAR INTE TID.

Ja, ja med tiden kanske man vänjer sig vid tiden......

PUSS PÅ ER