Nu är vintern här och jag får göra det bästa av eländet. Som i morrn t.ex. Då ska jag och mitt yngsta barnbarn göra en shoppingrunda till Sundsvall. Hon fyller 14 år till veckan så då får detta bli hennes present. Ska bli jätte skojigt även om det kan bli dyrt. Bäst att hon får välja själv vad hon vill ha.... för jag kom just att tänka på en episod....

Det var ett par dar efter en liten överenskommelse jag och L. hade haft. Vi skulle bli bättre på att visa uppskattning och kanske ge varandra nån liten överraskning då och då. En kväll då jag jobbat sent och var så trött då jag kom hem att jag kastade mig i fåtöljen framför TV:n direkt. Då gick L.  ut i köket och ropade efter en stund..... Älskling jag har köpt nåt som du verkligen gillar. Nu blev jag plötsligt tvärpigg. Han hade köpt en överraskning till mig! Då jag ville dra ut på spänningen så länge som möjligt så satt jag kvar och låtsades inte höra. Men hjärnan gick igång....vad kunde det vara. Kanske årets första Tulpanbukett...eller några härliga bakelser.....en flaska fint vin kanske? ....Han ropade igen....Älskling kom får du se vad jag köpt!. Nu måste jag svara och började med rosiga kinder och med ett leende gå mot köket.

Där står han med överraskningen i näven. En tub med KALLES KAVIAR....Har ni hört talas om ögonmigrän? Det var nog det jag fick just då. För att inte visa vad jag tänkte så slängde jag mig runt halsen på honom och sa: Oh, tack. Du vet då verkligen vad en kvinna vill ha. 

Jag gillar visserligen kaviar och tuben i kylen var just slut men.... Om han kommer med nån fler överraskning så är det ju lite mer spännande nu. För vad kan slå detta?

        Man kan ju bara inte annat än gilla den där Lennart. 

                      

        HOPPAS ATT NI FÅR EN SKÖN  

               ALLHELGONAHELG