Ni kanske tycker att jag blir lite tjatig som surrar om vår stundande resa. Men jag kan inte låta bli att tycka till lite om just flygresor. Jag är ju väldigt flygrädd och då vill jag vara 100% koncentrerad under resan. Jag spanar in flygvärdinnornas ansiktsuttryck och jäklar om de plötsligt slutar le.....Då blir jag skit rädd. Det finns några saker som kan få mig riktigt okoncentrerad och irriterad.

För det första så är det "stolssparkaren". Det finns ju några som inte kan låta bli att sparka en i ryggen hela tiden. Just som man håller på att somna så får man en fot mellan skulderbladen. Sen så har vi naturligtvis föräldrarna som inte har koll på sina barn. Ungarna skriker och sitter bak och fram i stolen och glor på en hela tiden. Gjorde en grimas en gång i hopp om att barnet skulle bli lite rädd. Men vad tror ni hände? Jo, det blev en tävling om vem som gjorde den fulaste grimasen. Det var kul i 5 minuter men efter 2 timmar så tyckte jag inte att det var så skoj.

Sen finns det några som tror att den där "flygvärdinne knappen" är ett Nitendospel . Eller de som har tömt parfymflaskan innanför tröjan. Kan det bero på att de är oroliga för att man ska känna lukten då de pruttar. För det är bevisat att då vi normalt producerar 1 liter gas och fiser 10 gånger per dag så ökar detta med 30 % i luften på grund av det låga trycket i kabinen. När tarmen expanderar så otroligt så måste man ju släppa ut lite oxå. 

Slutligen så har vi passargerarna som tycker om att ligga i min mat. Det är ju nog trångt som det är då man ska äta och då vill man ju inte att någon lutar sin stolsrygg över käket. Eller om man sitter längst ut så ska naturligtvis den som har fönsterplats gå på toan just då man fått kaffet. Eller så utan förvarning så blir det värsta luftgropen och kaffemuggen är plötsligt tom.

Visst är det sant att den första väskan som kommer på bagagebandet tillhör aldrig nån.

Jamen då har jag fått gnälla av mig lite. Trots detta så ser jag fram emot vår resa. Men det är nog inte meningen att människan ska flyga. För i så fall så hade nog Gud gett oss vingar.

Äsch nu skiter vi det och drar på munnen lite istället:

  -Varför ser du så ledsen ut?                                                                                           -För att min fru ska resa bort.                                                                                       - Du behöver inte vara så ledsen för det                                                                     - Jo för annars åker hon inte

                                             

   - Hur hade du det på semestern i Venedig?                                                               -Inget vidare, varenda gata var översvämmad.

                                               

  Uno blev tillfrågad varför han inte vågar åka med linjeflyg.                                    - Inte sedan jag läste att de tappat 25% av passagerarna.