Det är förbaske mig din plikt att rösta i EU valet läste jag. Oj,oj hur ska man rösta då? Jag som inte har den blekaste aning om vad de olika partierna står för. Nu är det faktiskt inte min plikt utan frivilligt. Men om jag inte röstar så bryr jag mig ju inte i fem år om vad som bestäms där i Bryssel och då kan jag ju inte komma med en massa synpunkter om jag tycker att nåt är galet.....jag har ju faktiskt lite synpunkter på det mesta så.....Bara att läsa på lite då.

Jag hittade nåt som heter valkompassen på nätet där man fick svara på en massa frågor om vad man tyckte om ditt och datt. Sen visade de vilket parti som stämde bäst in på mina svar och vad man då borde rösta på. Blev verkligen förvånad då jag såg resultatet men nu vet jag iallafall vad jag borde rösta på. 

Någon klok människa har sagt att "politik är konsten att hindra en människa att lägga sig i vad som angår henne" 

På tal om politik så kom jag just att tänka på  riksdagens öppnande förr. Då man var barn så visades det på TV och det var sååå högtidigt. Då det inte fanns fler än en kanal så hade man inget annat att välja på utan man  blev sittandes där med stora ögon och tyckte det var så vackert och häftigt.

Men då det var hockey på TV så satt jag alltid och väntade på att Canada spelarna skulle börja slåss, för det var det roligaste på hela matchen. Eller konståkning som var så vackert att se på, men jag satt ändå och hoppades på att de skulle göra nån liten vurpa så det blev lite mer spännande. Hmmm......jag tyckte nog att det var lite för lite action på TV:n.

Hur som helst så blev det folk av mig ändå.  Hej och hå och ha det så gott i värmen.

                 Snart sitter man där  och njuter med tårna i vattnet igen.