Jamen tjena.....Visserligen har jag semester fortfarande och borde ha all tid i världen till att skriva i min blogg, men se det hinns inte riktigt med ändå. Det händer så mycket roligt nu och jag vill ju inte missa nåt. Här kommer en liten kavalkad på vad jag gjort under veckan:

Driv-in båtbio var det en kväll. Jätte häftigt och vi satt  ute i Malin/Dans båt och kollade. Vad det var för film? Jo, Göta kanal eller vem drog ur proppen? såklart.

 Men även drive- in bio för bilar var det en kväll, lika häftigt det. Vad det var för film? Jo, Sista natten med gänget, såklart.

Som avslutning på nostalgiveckan så var det Onsdagsbus på mitt sverige banan. Där det var alla sorters fordon som fick visa upp sig och det var många som passade på att köra fort...buskörde.

 

Men jag och Lennart fick glida runt med de andra jänkarna i min kusins fina Desoto. Det finns bara 7 st inregistrerade i Sverige. 

 Så hade ju även Härnösand en stadsfest. På Fredag var vi ner för att lyssna på Tommy/Patrik/Uno....De var bra. Självklart var det många andra artister oxå men det var mer för den yngre publiken...

 

På Lördag var det Niklas Strömstedt som lockade oss mest. Han får mer än godkänt även han..

Jag och en vän käkade lunch en dag och tog då även och gjorde nåt vi tänkt göra så många gånger, vi gick in till vår konsthall för att titta på tavlan av Matisse som är värderad till 20 miljoner på Antikrundan för nåt år sedan. Ja så här ser den ut...

Ja nog kan konst vara bra konstig alltid. Kolla på den här figuren som vi stötte på där inne i konsthallen.....

I Torsdags så var det allsång uppe på Murberget med bl.a "Kingen" 

Bildresultat för kingen

Idag klättrade vi upp till Valkallen...ett berg i vackra Lövvik som ligger 240 m över havet. Man har en fantastisk utsikt därifrån över vårt fina Höga Kusten. Dö jobbigt att ta sig dit upp men det var värt det.

Tyvärr lite mulet då vi kom upp...men sååå vackert.

Eller som här där vi kunde se en del av Nora fjärden och Lövvik.

 Även om det i helgen kommit en och annan åskskur så har det under veckan varit ett fantastiskt väder. Här har vi barnbarnet Linnea som njuter av kvällssolen.

 

Ja...inte mycket att klaga på då det gäller temperaturen.

Men nu är det snart en ny vecka och vad den kommer att innehålla vet man aldrig. Fortsätt och njut av sommaren för det tänker då jag göra.  

                                     PUSS OCH KRAM

PS! Bosse Lidén   hpps://bosseliden.wordpress.com  kolla här...

Mitt bidrag i sommartävlingen där vi ska hitta  en fin sten eller snäcka. Denna typ av sten brukar jag kalla för  flytsten då de flyter men....kolla det lilla djuret  "fossilen" som har gått detta hemska öde till mötes. Visst är det häftigt?