Både L. och jag kan inte vara utan tidning på morgonen. Men det ska vara en hederlig papperstidning. Även om jag läser  Aftonbladet/Expressen på nätet så ska det vara vår lokaltidning till frukosten. Egentligen så tycker jag att det inte är så mycket att läsa i den utan det finns nästan mer spännande att läsa på fil eller mjölk förpackningen. Nu brukar jag spara den läsningen till Söndagsmorgon då vi inte får nån tidning. 

Nu är det ju Söndag och vid frukost så vände jag på den första mjölkförpackningen med spänning för att se vad det var för rolig läsning där idag. Där var ett korsord vilket  var toppen så jag fick lite hjälp med att sätta fart på de stackars hjärncellerna som fortfarande hade sovmorgon. Sen var det dax att vända på nästa förpackning. Jag satt toklänge och bara stirrade på mjölken och fick tillslut låna Lennarts  läsglasögon som jag normalt inte behöver och så  ruskade jag på skallen för att försäkra mig om  att  rackarna där inne var vaken och så läste jag: Ett läsartips om hur man gör en PLÅNBOK av en mjölkförpackning........

Det har väl aldrig varit nåt fel på min fantasi men varför har inte jag kommit på detta. En vattentät plånbok! Nu jäklar blev det fart där inne bakom pannbenet. Fattar ni vilka möjligheter. Våra sopberg innehåller en förmögenhet. Förutom plånböcker så kan man ju göra massa bra vattentäta föremål. Dessutom vilket häftigt mönster. Marimekko släng dig i väggen.

                             

                              HA NU EN SKÖN SÖNDAG