Igår var det dax för årets blötaste fest. Det årliga sportlovs vattendiscot för åk 1-6.  Jag lovar att det var minst 200 barn som somnade ovaggade i går kväll. Som vanligt så skötte de sig alldeles utmärkt. Men det är klart att killen som tog vattenslangen och sprutade ner min kollega ligger på lite minus. Tjejen som låste in sin lilla syrra i ett skåp var väl inte så just. Sen har vi några okända gärningsmän som la godis på bastuaggregatet och det luktade inte gott kan jag tala om. 

Sen var det även några som blev lite besvikna, bl.a grabbarna som trodde att vi skulle bjuda på något välbakat???? De hade läst fel i annonsen där det stod att vi hade välbevakat och de läste välbakat. Men besvikelsen gick över  då vi hade godis regn. Ja herregud....ni skulle bara se hur smått galna alla barnen blir bara för att få vara den som norpar åt sig mest med karra. En kille visade mig senare vad han hade i sitt skåp.....en hink från plasken full med godis - Jag var snabbast skröt han. -  Men ska du inte dela med dig till de som kanske blev utan frågade jag. Hur kunde jag ställa en sån jäkla dum fråga? Om jag varit ensam på en öde väg och sett den blicken jag då fick så hade jag skitit på mig och spungit hem fortare än blixten.

 Slutligen så har vi de tjejer som omsorgsfullt satte på sig smink, lösnaglar och lockade håret innan de skulle in till vatten discot.???? Ja ni kan väl förstå hur de såg ut efter 3 minuter i plurret. De hade inte tänkt på att ta vattenfast mascara, lockarna raknade och lösnaglarna låg och flöt. De hade nog passat bättre på en Hallowenfest.

Tack till alla fina ungdomar som skötte sig så fint och även till er lite busiga som gjorde kvällen lite extra minnesrik;)

                                                        

Hade hoppats på sovmorgon i  morse då jag inte börjar förrän 12.00 idag men det sket sig ju så klart. Larmet på en bil som stod ute på gatan gick i gång. Ett tutande utan dess like väckte mig, och sen var det tji i helsicke att somna om. Så nu kör vi veckans sista dag. Men först.....

Förlåt alla ni män som läser detta men jag kan inte låta bli:  Varför slår doktorn ett nyfött barn i rumpan direkt efter de är födda? - För att penisen ska lossa på de smarta barnen.


                          I helgen så ska jag göra så lite som möjligt.