Nu har jag lärt mig nåt nytt idag igen. Det första är att om man har ont i ryggen så ska man inte krypa ner på knä och vända sig mot Mekka. Det andra är att mitt sätt att sova på är den bästa sovställningen.

Då jag kom hem från badis idag så kände jag nåt välbekant molnande nere i ryggslutet. Nu var det länge sen jag hade känning av "Ikea ryggen". Har varit så bra sen jag var till Osteopaten. Men vad var det för övningar man nu skulle göra. Jo stretcha och åter stretcha. En bra övning var visst om man sätter sig ner på knä och gör som Muslimer gör då de ber och vänder sig mot Mekka. 

Så jag spanade mig omkring för ett hitta ett bra underlag till denna övning och fick se köksmattan framför diskbänken. Så det fick bli där jag sakta, sakta böjde på knäna för att så småningom hamna i rätt ställning. Jag sträckte ut mina armar så långt att jag nådde mattfransen och kände hur skönt ryggen rätades ut men.......Så hör jag ett välbekant ljud från spisen ovanför mitt huvud.....Potatisen storm kokade. Fråga mig inte hur det gick till eller hur jag tänkte men jag försökte sträcka mig upp till spisknappen utan att kliva upp. Nu kan jag lova att jag fick känna av en annan del av kroppen. Jag fick senadrag ända ner från fotsulorna och upp över vaden vidare till låret och så slutligen skinkan. ONT är bara förnamnet. Nu har det gått ett par timmar och jag känner fortfarande hur det drar därbak.

Förmodligen vände jag mig åt fel håll för Mekka ligger nog mot Sundsvalls hållet och jag vände mig mot Kramfors. Undrar just om Muslimer oxå får ryggskott?

Jag tog och studerade en hälsotidning och såg då att bästa sättet att ta igen sig och sova på är precis så som så jag gör. Så jag lär nog vara fit for fight i morrn. Hur sover ni?

                                             


                          Men denna sovställning ser helt klart skönast ut    

                                    bättre sömn