Ikväll är det ett sånt skitväder så det passar alldeles utmärkt att sätta sig en stund framför datamaskinen. Vi hade tur som fick kanon fint i går då vi hade vårt berömda Östanbäcksopen. Inte för att jag vann i år heller, men vi grillade och hade så trevligt, så det gjorde inget. Det är alla vi på badis som har som tradition att träffas och köra femkamp och festa lite tillsammans innan vi går på våra semestrar. Dessutom så avtackade vi vår vaktmästare som har jobbat 27 år hos oss. Nästan alla som har fått jobb på simhallen jobbar fram tills sin pension, sällan nån som säger upp sig själv. Det är väl ett bevis på att det är en fantastiskt rolig arbetsplats.

Skrev lite om vår resa i förra inlägget men glömde berätta om vilka fruktansvärda landningar vi fick vara med om. Vi mellan landade i Malmö för att plocka upp lite mer folk och det var då som jag trodde min sista stund var kommen. Piloten glömde nog att bort att vi skulle stanna till där, för vilken jäkla tvärnit han gjorde sen duns ner. Kapten sa: att efter den här landningen kan väl ingen ha missat att vi är nere på Sturup. Så då det var dax för nästa landning i Turkiet så var jag så jäkla nervös så jag mådde illa, och  inte var det nån snyggare landning. (han kanske inte var nykter) Så min flygrädsla lär jag behålla ett tag till.

Har alltid tyckt att det är så fånigt då folk applåderar efter varje landning. Eller som Ryanair gör, de spelar en fanfar???? Va fan blir folk snopen över att piloten kan landa planet? Men nu börjar jag förstå varför man applåderar eller spelar en fanfar, för även jag klappade händerna så där fånigt då vi sen var hemma och landade på Arlanda.

Då jag älskar att skriva så faller det sig naturligt att det blev jag som skrev tacktalet till vår vaktmästar Sune. Men även om jag har fantasi så googlade jag efter lite inspiration. Då hittade jag så mycket roligt bl.a det här talet som jag bara måste läsa upp för honom efter att ha läst det seriösa talet först. Ni ska veta att Sune har massor av humor och har roat oss dagligen på badis så han tål det mesta.

                                       DIKT TILL SUNE

Första dagen skapade Gud ljuset---Och Djävulen mörkret.

Andra dagen skapade Gud sex---och Djävulen äktenskapet.

Tredje dagen skapade Gud kärlek---och djävulen älskarinnan.

Fjärde dagen skapade Gud dig---Och Djävulen skrattade.