Har nu varit upp till Umeå för bröstkoll. Läkaren log med hela ansiktet då han såg resultatet, så det känns toppen. Det blir en slutbesiktning i September och då får vi se om han ser lika glad ut. Annars så får jag väl be honom skriva ut ett recept på "skrattsalva"

Jag fick åka över 40 mil för 10 minuters undersökning....inte kul. Men sköterskan berättade  att de håller på att utveckla "vård på distans". Det är som en webbkamera, tror jag. Man kan sitta hos sin egen vårdcentral och samtidigt prata och visa upp sig för en läkare på ett annat sjukhus. Nu får ni ursäkta min lite snuskiga fantasi...

Men om man nu har hemorrojder...hur gör man då? Är det då inte bättre att man sätter sig på kopieringsapparaten och sen skickar iväg bilden med faxen. Eller om man söker för ett fästingbett. Då kan ju inte läkaren hjälpa en utan  säger till sköterskan på vårdcentralen: Ta bort huvudet med en pincett.... tänk om hon är lite trög? för jag har ju bara ett huvud och det är jag rädd om.

 Sååå.... om jag tänker efter så  åker jag nog de där 40 milen istället. Fast det är ju klart att om de skulle visa lite reklam mellan varje patient så kanske ekonomin för landstinget skulle gå ihop.

                                                              

 Mitt yngsta barnbarn är drillflicka i Paradorkestern och de är nu i Spanien för några konserter och sol och bad så klart. I går  fick jag ett sms där hon skrev. "Farmor vi har det toppen. Du får höra detaljerna då jag kommer hem".

Jag tänker säga samma sak till er nu. För veckan som nu kommer är väldigt speciell för mig, men ni får höra detaljerna sen. Men nu först ska vi packa husbilen och dra iväg för att fira midsommar. 

Så nu blir jag lite osynlig här ett tag.

 Kramelikram.