Hur kan man bli väckt av en tupp fast man  ingen har. Inte grannarna heller vad jag vet. Även om L. är lite smått galen ibland men hittils har jag då inte hört honom gala. Jag fullkomligt flög upp ur sängen, jag har dessutom öronproppar då jag sover. Även om jag är skrockfull så har jag aldrig hört att det betyder nåt illa att bli väckt av en tupp, så jag kan väl vara lugn antar jag.

Igår var jag ledig då det är min jobbar helg. Så då flög jag runt här hemma som den värsta tornadon för att få till en fin advent ändå. Det var även min tur att städa hos mor, sen den den där trappstädningen som jag envisas med att ha kvar.  Så igår satt jag inte still i många sekunder. Därför blir det en lugn förmiddag innan plikten kallar. 

Läste för nån vecka sen om en kvinna som brukar bryta sig in i andras hem för att städa i smyg. Hon gör ett jätte bra jobb men det är ju ingen som har bett henne om den tjänsten. Sen lämnar hon en räkning på bordet då hon går?????? Undrar hur många som har betalat den räkningen. Men har man inget jobb så får man väl allt hitta på nåt eller......Förresten hon får gärna smyga sig in hos mig oxå om hon känner för det.

Då jag nu var på städhumör igår så plockade jag bort ett par meter med böcker från vår bokhylla(igen). Jag har lite svårt för att kasta böcker även om jag läst dem. Så de hamnar i förrådet där de får ligga ett tag innan de hamnar hos Eriks Hjälpen. Men jag hittade i allafall en bok jag köpte för länge sen  Sibyllas hemligheter. Vi ropade in en låda på en auktion för länge sen där det fanns lite av varje. Bl.a en äldre upplaga av den boken. Det stod på gammel Svenska i den. Så då jag hittade denna översatt till modernt språk och då heter den Sibyllans bok så köpte jag den. Den handlar om hur man spår i händer, tolkar handstilar, astrologi, spå i kort, kaffesump, drömbok m.m. Den blir kvar i bokhyllan.

Alla har nog samma problem med dessa ljusslingor. Så igår bar det iväg för att köpa en ny till utebelysningen. Hittade en till bra pris. Men självklart fanns det en anledning till att den var billig. Man måste köpa ett start paket för det följde inte med någon transformator. Vad ända in i glödheta..... Varför gör de så??? Men mig lurar de inte. Köpte en där allt ingår. Lite dyrara men va fan.....drabbar ingen fattig.

Hoppas bara inte att den blåser bort idag, för det tar då i och blåser nåt förjäkligt.

Ha nu en fin Advent alla vänner både bloggare och ni andra. Har tyvärr inte varit in och läst i alla fina fina bloggar som jag följer. Men jag lovar att det blir. KRAMEN.