Kärt barn har ju många namn sägs det ju. Det stämmer verkligen hos oss nere på badet. Vi är lite gammelmodiga för vi har nycklar till skåp som folk får låna  då de betalar för bad eller vad de nu ska göra.  Vi har verkligen skämt bort våra kunder genom att låta dem välja vilket nummer de vill ha på nyckeln. Men då det är svårt att komma ihåg siffror så låter det så här istället: Jag vill ha en nyckel närmast hitåt, jag vill ha en långt ner, jag vill ha en nära vågen, jag vill vara nån stans på femtiotalet, jag vill vara i det innersta rummet, jag vill ha en i skrubben, jag vill vara i lillrummet, jag vill ha en två siffrig, jag vill ha en vid Gunilla bänken, jag vill ha ett gammalt skåp eller jag vill ha ett nytt skåp m.m. Inte lätt för de som jobbar extra hos oss att förstå vad alla menar. Nu har vi börjat lägga fram en hög med dam och en med herr nycklar så de får välja själva. Då tycker många att det är liter besvärigt så de tar mest en ur högen bara. Men vissa kan stå hur länge som hellst och bara välja. Vi ska får renoverat nu till våren och då försvinner det här systemet med nycklar. Skönt för då får ju alla ta det skåp som passar utan att köa först.

Idag kom det  minst 2 dm snö på två timmar. Vi har en oskriven lag hos oss att den som kommer hem först skottar. Så nu har jag fått en timmes motion. Tur det är kall snö så den är lätt. Men nederbörd kan oxå ha många namn, hör här: Förutom regn och snö så finns det snöblandat regn, solregn, duggregn, hagel, kornsnö, snöhagel, ihagel och isnålar som bildas då det är skitkallt ute. 

Jag berättade tidigare om vår mor som fått lymfcancer. Hon har nu fått börja sin cellgifts behandling. Det känns skitjobigt att vår gamla mor ska behöva gå igenom detta helvete. Jag tycker att hon har haft det nog så jobbigt i sitt liv. Då jag har en ledig dag i morrn så ska jag passa på att pyssla om henne lite. Men först har jag en tid hos frissan. Vem vet kanske Kung Bore skickar ner mer av det där vita så det blir ett motionspass till i morrn. För min del så räcker det så bra med det som redan har kommit.