Nä nu tänker jag göra så lite som möjligt resten av kvällen.  I går fick jag lite vårkänslor då vi hade vattendisco nere på badet. Det var som att släppa ut korna på grön bete. Oj, vad livat det var. Men alla barnen skötte sig så fint. Det var barn från klass 1 till 6. Undrar om de kommer att sköta sig lika fint om några år då de får gå på riktiga discon. Hmmm........ Säkert många av dem, men jag fick en kommentar i går då discot var slut som fick mig att börja fundera. Då jag kom in på herrarnas och skulle spola av i duschen så var det några killar som hade fått tag på vattenslangen och sprutade hej vilt med kall vatten. Jag blev lite sur och sa med bestämd röst att: Nu har ni alla skött er så fint hela kvällen så varför måste ni göra så att jag blir arg nu? Då svarar en kaxig kille på runt tio år. Men det vet du väl att man är fullast då discot slutar och då händer det såna här dumma saker.

Ja så var det internationella kvinnodagen idag då. Den har ju firats i över hundra år, och om det har hänt så mycket ute i världen vet jag inte. Men hemma hos oss har det i alla fall det. Ni vet det där att "naturen har gett kvinnan breda höfter och stor bak för att hon ska sitta still och sköta sitt hem" stämmer inte hos oss. Jag har varken stor bak eller breda höfter och inte kan jag sitta still heller.

I morrn så får jag förhoppningsvis skaka loss lite extra för vi ska på bjudningsdans. Var så jäkla länge sen jag dansade så jag blir rent av nervös. Jag har en gång i tiden gått danskurs men de flesta gubbarna har ju sin egen stil. Innan jag har fattat hur de dansar så är ju låten slut. Men jag säger bara VÄGRA GNUSSA, så ska det nog gå vägen.

L. är på seans ikväll med Jörgen Gustafsson. Ska bli spännande att höra hur det har varit då han kommer hem. Det är första gången för honom, så jag får kanske ligga och hålla handen i kväll. Och sjunga nåt lugnande. Jag brukar dra min farmors favorit vaggvisa:

♪♪♪ Vyssan lull skiter byxorna full, knäpp igen ner vid knäna, för knäpper du upp så rinner det bort, då rinner det långt ner på bena. ♪♪♪