Min svägerska är nog en kvarleva från stenåldern. Hon vågar vägra mobiltelefon och dator. Jag tycker verkligen om henne, men är lite irriterad ibland då hon är svår att få tag på. Hon brukar svara att jag får väl skicka röksignaler. Tänker ofta på vad gjorde man med tiden innan man skaffade sig dator och mobil. Jag skulle aldrig vilja vara utan dessa tidstjuvar. Har en vän som har börjat med en dator och TV fri kväll i veckan. Det kan jag nog tycka är smart. Men då vi som jobbar skift har ju på sätt och vis det redan. Visst är jag rädd för all strålning som vi blir utsatta för. Men det räcker ju inte med att bara jag släcker ner. Tja, var och en gör som de vill.

Har träningsverk idag. Har ett par MBT skor på jobbet. Ni vet såna där anatomiska och ergonomiska "båtskor" som är runda så man rullar nästan fram. De är jätte bra, hela kroppen blir tänad då man gör sina dagliga sysslor. Nu har jag ju inte använt dem på några månader så då får man träningsverk igen. Har även köpt mig ett par som jag ska ha hemma. Men det är en kopia och inte alls lika bra.  Nu då jag har börjat komma igång då jäklar blir det ett pass på gymet till veckan. Jag har ju alla möjligheter till träning och inte kostar det mig nåt heller. Men tyvärr så blir det inte så ofta ändå. Dessutom så om vi tränar en timme i veckan på fritiden så får vi ta ut det i komp då det passar, bara vi inte tar in nån vikarie. Eller så träna en timme på arbetstid om det går. Det har ju arbetsgivaren igen. Frisk personal. (om man inte får cancer).

Visst är det en katastrof om favorit parfymen tar slut eller slutar tillverkas. Hopplöst att hitta en ny som man gillar. Nu har det hänt. Så jag har tagit lite av en annan som jag har fått prov på. Men det är ju inte jag. Känns som jag har fått en personlighetsförändring. Så hur ska det nu gå idag?