Ni som vet var jag bor vet oxå att jag har en rätt häftig backe att ta mig uppför då jag ska hem från badis. Idag var det en sån där dag då jag hade önskat att jag hade en bärbar rulltrappa med mig. Dessutom hade det inte varit dumt med en batteriladdare som man kunde stoppa in på ett lämpligt ställe i kroppen för att få lite extra energi. Men det fick bli ett välbeprövat knep istället och det är att intaga ryggläge en stund. Så nu klarar jag mig tills det är dags att krypa ner i lopplådan.

Jag blev så himla nyfiken då jag såg en rubrik på Aftonbladet idag. Det stod att Hitlers hushållerska ska efter 71 år avslöja vad Hitler gjorde då han smög sig upp varje natt. Nu måste man köpa eller prenumerera på Plus för att få svaret. Det tänker jag liksom inte göra så nu får fantasin fritt spelrum.

Han gick kanske upp för att bikta sig eller så spelade han Fia med knuff med älskarinnan. Han smög åt säkert godis och besökte sen nån bordell. Han läste kanske Alfons Åberg i smyg. Han hade inget  körkort för han blev alltid kuggad då han gasade för mycket så det var kanske övningskörde han gjorde. Eller som vanliga män så pinkade han och tog sig sen en nattmacka. Eller.....

Snälla, snälla om det är nån som har läst det rätta svaret så kan ni väl berätta för jag är sååå nyfiken.

Nu får vi inte glömma att stänga fönster och dörrar och ta in tvätten i morrn då det är Valborg. För även om jag tycker att det är en trevlig tradition så gillar jag inte då röklukten sätter sig i kläderna, för vem vill lukta som en Böckling. Eller förresten för att vara på den säkra sidan så sover jag nog med stängt fönster redan i natt då det tyvärr har blivit en sport att försöka tända på brasorna redan dagen innan. Precis som bocken i Gävle så får man gå och vakta så ingen lyckas förstöra hela nöjet för oss andra.

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig Valborg och hoppas att vädergudarna är med oss även i morgon.

                   Nu är det dax att ta in sparken även för oss norr om Dalälven

                     

                      

                                 För nu är det verkligen vår på riktigt. 

                                                        HURRA!!