Då lägger jag en jobbarhelg till bakom mig. Nu har den inte varit jobbig utan det har flutit på som det ska på en simhall. Inga datorer som krånglar och inga tillbud. Alla har varit så glada och nöjda. 

Då det har varit Halloween och våra barnbarn Emelie och Linnea tycker det är så roligt att måla och teckna så får det bli i ansiktet istället den här helgen. De klär inte ut sig och knackar dörr längre utan det är själva sminket som är det roliga. De lägger ner flera timmar framför spegeln och resultaten blir fantastiskt bra. Man kan se från år till år hur de utvecklas och blir äldre. Visar några bilder  från de tre sista åren. Tidigare så hade de oftast mask på sig och gjorde en störtdykning in i min garderob då de vet att svart är en vanlig färg.

 Undrar just hur det blir nästa år. De är nu 12 och 14 år och jag hoppas att de fortfarande tycker det är lika roligt att få vara tillsammans med oss denna helg och att det inte blir riktiga tatueringar.........

  Detta är från 2012. 

 Nu har det blivit 2013

 Så har vi årets Halloween tjejer. 

Det är då man ser barn och barnbarn som man inser att även jag förmodligen har åldras. Men jag är inte så säker på det. Jag tror att det är en synvilla. Har nog aldrig känt mig jämnårig med mig själv. Ja, ja........

 I Fredags kom en lite äldre kund ut från Herrarnas omklädningsrum och gick fram till kassan. Jag måste bara få berätta vad jag nyss hörde några småkillar säga där inne, sa han. Grabbarna satt och småpratade en bit bort från mannen då den ena tittar lite snett mot honom och säger. Jag tycker att pensionärer är skitäckliga. De luktar nån blandning av lik, svett och lättöl. .....Jag tolkade det som att mannen både tyckte att det var roligt samtidigt som att han blev lite ledsen. 


DET SVÅRA ÄR INTE ATT ÅLDRAS, DET GÅR AV SIG SJÄLV.

 DET SVÅRA ÄR ATT VÄNJA SIG AV MED ATT VARA UNG.