Såg en rubrik där det stod: Vad står det egentligen på din tröja? Kände hur den frågan träffade mig som en stöt. Måste genast kolla igenom min garderob, för visst har jag väl köpt tröjor med nån text på som jag absolut inte vet vad det betyder, men köpt den för att den är snygg. Nu hittade jag bara en som tur var. Där stod det nåt på Franska som jag genast översatte och fick så veta att jag gått omkring med en text där jag uppmanar folk att släcka ner månen??? Nu kommer den att få bli en fin putstrasa som L. kan använda då han polerar bilen.

Då man går på marknader så ser man ju många t-shirts med fåniga men ibland roliga texter. Som dessa: SUPERMAN så blir man full.  Eller "RÄDDA SKOGEN ÄT EN BÄVER" varför inte en som det står "KLADDKAKA" på. Om jag nu skulle få för mig att trycka upp en tröja med en egen text så skulle det nog stå "UNDVIK JULRUSHEN, BADA NU" för man skulle kanske få upp lönen lite om jag gick runt med lite reklam för vårt badis.

Då jag nu är inne på temat vatten så skulle kanske även dessa texter vara passande för mig "I ÖKNEN DUGER VILKET VATTEN SOM HELST" "GÖR SOM HAVET VÅGA" eller "ÄT ALDRIG GUL SNÖ"

Nej, här kan jag inte sitta hela Lördagen och filosofera utan nu ska jag ta och gräva ner några spännande frön som jag hittade i en liten plastpåse. Har ingen aning vad de är för växt eller från vem jag fått dem. Hittade dem i morse i skåpet där jag har mina kryddor???? Ska bli spännande att se vad det kan vara. Hoppas bara att det inte är nåt olagligt hmm...... 

Ha nu en skön helg och så hejar vi på Sanna ikväll oavsett om vi kollar på melodifestivalen eller ej.

                                                      

                            T-shirt - Livet är ingenting för amatörer/ A.Strindberg               .