Sitter här och det känns som att luften har gått ur mig helt, men jag är sååå glad. Har nu varit på mitt återbesök till mammograficentret. Då jag har känt några nya knölar så var jag så jäkla nervös. Men efter både mammografi och ultraljud så visade det sig att den här gången så var knölarna  ofarliga. 

Men då jag kommer in där så blir jag så ledsen, får samma känsla som för två år sen då jag fick det tråkiga beskedet. Men som sagt nu var det ju okej och då jag gick ut därifrån så kände jag mig som en ballong som nån stack hål på. Jag lovar att L. var lika glad.

De vill inte att man ska parfymera sig så mycket innan besöket, vilket jag har full förståelse för. Men precis innan vi skulle åka så tog jag handcreme och smörjde mina händer. Men......då vi har åkt en bit känner jag en välbekant doft. Det luktar fräscha fötter, eller nästan som liniment Jag hade tagit fotcreme istället. Fan.....jag lovar att det luktar inte bra då man vet att det egentligen är fötterna som ska lukta så. En väldig stark doft spred sig i bilen. Inte vill väl jag lukta fot då jag träffar läkaren. Nu försökte jag ju att tvätta bort det innan jag gick in, men det satt kvar lika förbannat. Undrar just vad han tänkte.

Vi tog en liten sväng in till Birsta köpcenter på vägen hem. Men det blev inget shoppande för min del. Nåt konstigt hände med min hörsel. Först var det kvinnan i KappAhls kassan som jag tyckte pratade i slowmotion och med en bas röst. Sen då jag kom till Din sko så hör jag en manlig kund låta på samma sätt. Nä nu jäklar tänkte jag och gjorde ett sista försök med att kila in till Cubus men.... då står det ett litet barn och pratar med sin mamma med samma släpiga tonläge och med samma dova röst. Då gav jag upp. Birsta har invaderas av utomjordingar.

 Nu tror ni väl att jag hade tagit nåt piller innan så jag var lite hög, men så var det inte. Vi hade tänkt fira med att äta på Ikea men det blev köttsoppa här hemma istället.  Jag håller mig undan från L. ikväll ifall han oxå börjar prata så där konstigt, för då törs jag inte sova. 
 Men nu säger jag puss och kram från en glad men trött badtant.