Kan verkligen inte klaga på vädret denna helg. Även om det nu bara blev en ledig dag för min del. Men jag fick ju njuta av en ljummen kväll i går som har kunnat slutat riktigt illa. Vi hade bokat bord i simhallens restaurang som drivs privat. De hade invigning av den nya inglasade verandan. Så L. och jag tog våra cyklar och drog iväg ner till badet. Men som ni kanske vet så är L. båt tokig. Och det gör att han varken hör eller ser nåt annat om han får syn på en fin båt. Det var precis detta som hände igår. 

Jag cyklar före honom men stannar för att ta av mig jackan då det var så varmt. Då ser jag hur han har fått ögonkontakt med en båt han inte sett tidigare, ögonen riktigt lyste och han gnuggade näsan så där som han gör då han blir lite till sig. Samma fenomen som då han hör en V8. Han kommer i en skaplig fart rätt mot mig men blicken åt ett helt annat håll och PANG. Där ligger vi båda i en enda hög. Han slog munnen så  han fick en skaplig fläskläpp. Jag  har ju en sprillans ny cykel men den klarade sig bra. Men  L:s  cykel ser inte ut som en cykel  längre, likaså mina vita byxor får nu bli matt trasor och mina skor som var heltäckta har nu ett hål så stortån tittar fram. Lite blåmärken både här och där har vi förstås. Det blev ju en liten diskussion om vems fel det var men........ Det spelar ingen roll nu för det viktigaste är att vi inte slog oss mer än vad vi gjorde. (självklart så var det inte mitt fel) Men sanningen smärtar kanske inte så mycket som att kasta sig upp på en cykel utan sadel.

Så vi kom lite försent till middan för vi måste ju akut byta kläder. Och det är ju inte så lätt. Jag har ju alltid beslut ångest då jag kikar in i garderoben.Men det löste sig till slut och maten var iallafall god.  Underliga äro herrens vägar sa prästen när han körde i diket.

Nä nu kör vi en ny vecka. Spännande, för man har ju inte en aning om vad som kommer att hända.