Tack alla fantastiskt fina människor där ute som skriver så snällt i min blogg. Älskar er alla. Är ledig idag så nu blir det några funderingar här hos badtanten.

Då cykeln är mitt allra bästa fortskaffningsmedel (konstigt ord) så är det ju viktigt att den är i bra skick. Jag har en Jaguar som jag köpte för 13 år sen. Den kostade då 3000:- Det blir alltså 231:- kr om året. Det blir nog svårslaget om man inte promenerar istället. Men nu har den nog gjort sitt. Så jag har suttit och letat i annonser om jag jag kan hitta en ny till bra pris. Då ser jag att det finns ett företag i Israel som har tänkt lansera en kartongcykel som ska kosta några hundralappar. Tanken är att de i tredje världen ska ha råd att köpa den. Det har stått en hel del i världspressen om den. Men.......men vad händer om det börjar regna? Kan man impregnera den eller? Hur i hela friden pumpar man däck av kartong? Nä, Ingen vidare hållbarhet där inte.

Det finns en Kanadensisk elmotor cykel som klarar 30 mil på en laddning. Det kanske kan vara nåt, då skulle man kunna cykla uppför hela Kackelabacken. Hm.....Nä vet ni vad, jag får nog leta vidare.

Visste ni att männens ringfingrar är oftast längre än pekfingret. Men de flickor som har längre ringfinger har bättre lokalsinne och de med kortare drabbas oftare av bulimi. De pojkar som då har längre ringfinger har mer utpräglade maskulina anletsdrag. Så nu får L säga vad han vill, det är besvisat att jag har bra lokalsinne. Ser fram emot då han kommer hem på lunch för då ska jag kolla hans fingrar för att se om han verkligen har maskulina anletsdrag eller......

Tjoflöjt nu ska här göras lite nytta, det första jag ska göra är att hänga ut tvätt. Älskar tvätt som har hängt ute. Vilken doft!! Ha nu en fin dag alla fina människor. 

                       Vad sägs om en kartongcykel???