Då jag inte är den typen som gillar bära smycken så köper jag heller klockor. Men det ska vara billiga så man kan byta ofta. Men även om de är billiga så måste de ju fungera. Köpte häromdagen en på Jysk av alla ställen. Då den  kostade nästan ingenting, så var det inte så mycket att fundera på. Dessutom så har jag så smala handleder så det är lite svårt att hitta några som passar. Men då jag kom hem upptäckte jag att visarna var lösa. Så även om bensinen säkert kostade mer än klockan så åkte jag tillbaks. Tjejen i kassan tog fram en ny och sa - den här fungerar, ser du hur sekundvisaren rör sig, visst det såg jag. Men.... då jag kom hem så visade det sig att det var bara den som rörde sig. De andra var tamifan dit målade tror jag.  Men nu skiter jag i klockeländet.

Har jag berättat om Rolex klockan som L. köpte i Thailand. Han gillar oxå klockor av alla de slag, men de ska hellst se dyra ut. Hans dröm är ju naturligtvis att få äga en äkta Rolex. Men det får ju självklart för alltid va en dröm. Men då vi sist var i Thailand så hade han bestämt sig för att köpa en kopia som var så lik originalet som möjligt. Efter lite letande så hamnade vi hos en försäljare  som hade en lönndörr bakom en spegel.  Då vi hade kommit in i detta hemliga rum så satte den skicklige Thailändaren igång sin försäljnings taktik. L. blev helt betagen. Där fanns ju den klocka han drömt om. Ni vet ju att visarna ska ju flyta och inte hacka fram om det är en äkta, dessutom ville han att den skulle vara i "guld". Försäljaren och L. log ikapp. Den ena för att vi hade gett hela hans släkt mat för minst en månad och den andra för att nu skulle han minsann få sin fina Rolex.

Ja hur gick det nu sen. Jo, vi hade väl lagomt flygit in över Europa så började den liksom hacka som alla andra klockor. Sen efter några månader så lossnade ena visaren. Men okej han fick åtminstonde känna hur det känns att ha en "Rolex" och vi gjorde en Thailändare väldigt glad.

Klockor visar ju tid. Men vad är egentligen tid? Den pågår ständigt utan uppehåll. Så varför säger man att tiden står still. Det pratas ständigt i tid och otid. Hur tar man tillvara på tiden? Antingen är väl tiden ute eller inne? Nä nu ska jag försöka få lite egentid. Tjo flöjt på er.

Einstein sa: en man med en klocka vet vad klockan är,en med två klockor är aldrig säker.