Så många underbara kärleks citat jag har läst idag på alla hjärtans dag. Men den jag tycker är bäst lyder" Det enda vi aldrig får nog av är kärleken. Och det enda vi aldrig ger nog av är kärleken" 

Jag har varit på Vernissage idag. Den heter "undeskatta oss inte, vi finns" Det är en fotoutställning där fotograf  Caj-Åke Hägglund har tagit många fina bilder som nu visas på vårt fina Bibliotek. Så här står det som förklaring till utställningen: I dagens Sverige ser vi personer med någon form av utvecklingsstörning, en grupp som blir kallad utvecklingsstörd eller med öknamn i negativbemärkelse. Inte som personen Hans, Johan eller...så. Med denna utställning vill deltagarna visa att dom är som oss "normalstörda" alltså ingen stor skillnad. De är kanske lite sämre på att gå, kanske sämre på att prata, lite sämre att komma ihåg eller lite sämre på att räkna. Men vilka i detta samhälle är inte det? Alla olika alla lika.

De älskar som oss de tänker som oss.

Det var så många underbara foton.  Härnösand är en liten stad och jag har ett jobb där jag träffar så många människor och inte minst detta glada gäng som kommer från de olika dagverksamheterna i stan. Därför tycker jag  att denna utställning är lite extra kul då jag får se en helt annan bild av dessa fantastiska människor med någon form av funktionsnedsättning.

Nä nu ska jag börja planera för middagen som jag ska krydda med lite extra mycket kärlek idag. Ha nu en underbar ALLA HJÄRTANS DAG .

                                                     

Denna tavla auktioneras ut på Tradera och pengarna går sedan till Kronprinsessans Victorias fond. 

 

 Stans häftigaste tjej Malin Lundholm