Jisses vad det blåser idag. Undrar just om fåglarna tycker att det är roligt eller jobbigt. Spanade in några måsar som verkade ha väldans kul. Men så såg jag några mindre fåglar som verkade sitta och hålla sig krampaktigt fast i en gren. Det får allt lugna ner sig nu. Tycker att det är skitjobbigt att vara ute då det känns som att varenda hjärncell blåser sin kos. Och man har ju inte så många, men jag har åtminstonde två stycken och de har ständig jour.

 Då man var tonåring så skulle ju alla jeans vara så tajta så man fick ligga ner på rygg och dra upp dragkedjan. Nu har jag nästan samma problem men tvärtom. Dragkedjorna sitter ju bak på många byxor. Så jag har fullt sjå med att få på mig dem. Försök själva att ligga på mage och samtidigt dra upp kedjan. Ni kanske redan har testat. Inte är det lätt inte.

En sak till som har kommit tillbaks, i allafall i vår familj är drickesbacken. Förr köpte vi alltid en back dricka till större helger. Men så började vi köpa de där stora petflaskorna.  Nu då barnen är utflugna och L. och jag är själva så kom vi på att det är ju bra mycket smartare med de där små flaskorna. Dessutom trevligare att ställa dem på bordet. Så vi tog med oss en tom back till ICA och fyllde den med olika smaker. Går ut till bilen och ställer den på asfalten. Då sätter sig L. i bilen och glömmer bort den. Så jag ropar LÄGG IN BACKEN! Ja vad tror ni han gör? Just det. Tack gode gud för att mina två hjärnceller har ständig jour, annars så hade jag nog sett lite annorlund ut nu.

I morrn ska jag till tandläkaren. Har flyttat fram detta besök så många gånger så nu måste jag bara dit. Fy!!!! Man behöver ju bara öppna käften så ska de ju ha nån tusenlapp. Förresten vet ni varför tanläkaren gör bryggor? Jo för att tandvärken ska gå över.

Nä nu ska ni ha en skön Lill Lördag för det tror jag att jag ska ta och ha.