Vilken vacker morgon det är. Så idag måste jag passa på att vara ute lite. Igår var jag på en "må bra dag" i Sundsvall, så då var jag ju inne mest hela dan. Det var bröstcancerförbundet som firade 30 år och  hade bjudit in de olika bröstcancer föreningarna till en gemensam dag. Dagen började med att vi fick lyssna på Carolina Welin som pratade om att få ro i själen. Hon kommer även ut med en bok med samma namn i Januari. Den skulle lika väl kunna heta "roligt i själen" för i Norge betyder ordet rolig lugn. För mig är det så viktigt att ha roligt, även om det känns tungt ibland så känns det genast lättare om man får skratta. 

Vi fick självklart både fika och mat, som var en buffe, riktigt gott. Sen var det olika aktiviteter som vi fick välja mellan. Dagen avslutades med att den fantastiska kvinnan Susanne Ericsson framförde sina egna låtar som hon skrivit i olika jobbiga skeden i sitt liv. Både Carolina och Susanne hade gått  igenom bröstcancer operationer och med allt vad det innebär. Jag säger som Ernst: Åh kära nån vilken dag! Jag är full av intryck.

Nu är det snart Oktober och då är det ju rosa månaden. Så det kommer att bli en hel del tutt cancer snack här hos mig. På Fredag ska jag på Härnösands första cancergala som några eldsjälar i "Idag är jag stark" har anordnat. Sen har jag fått det där jobbiga brevet i brevlådan. Dax för återbesök till mammograficentret den 3 oktober. Det blir som en knut i magen då jag tänker på det. Men det är så bra att de fortsätter att ha koll på en. Så det är bara att dra ett djup andetag och få det överstökat.

Ni har väl hört om den lilla flickan som stod i duschen tillsammans med sin farmor. - Vilka små bröst du har, sa flickan, men de är iallafall långa tillägger hon sen.......... Vilken söt tjej som försökte trösta sin farmor.

Nä nu ska vi ta fikakorgen, kameran och gummistövlar och ge oss ut i naturen, för där finner jag ro i själen. Kramen på er.