Nu har jag druckit te med ingefära, massor av honung, knaprat på alvedon även en liten rackarbajsare, men inget fungerar. Jag har alltså åkt på värsta dunder förkylningen. Nog har jag väl haft en och annan liten rackare tidigare, men detta slår nog alla rekord.

Huvudet känns som det vägde.......Ja just det hur mycket väger ett huvud egentligen? Svårt att väga det själv. Har testat men det gick inge bra. Men nu har jag tagit reda på det. Läste på Wikipedia följande: Huvud är ofta på halsen sittande, och med denna rörliga förenade kul- eller päron formigt svällda ändan av ett djurkropp. Hos många djur innehåller huvudet organ som hjärna och särskilda sinnesorgan, bl.a ögon och öron och de främsta delarna av ingången till andnings och matsmältningsapparaten.

Men hallå!! Sitter inte alltid huvudet på halsen? Och sitter inte hjärnan alltid inne i huvudet om man nu har en hjärna förstås. Nog finns de dom som har huvudet under armen visserligen. Och inte äter väl nån med baken. Men nu vet jag att skallen väger mellan 7 och 10 kilo. Själen väger ca 21 gram. Och hur har man vägd den tro? Men det stämmer alltså inte på mig idag, utan jag får nog lägga på några kilo p.g.a snor.

Läste en annan intressant sak och det var att under 1700 talet trodde man att huvudets form avslöjade en persons karaktär. Även Nazisterna använde sig av det till sina rasistiska motiv. Tro vad det betyder då man har en skalle som en melon.

Nä den bästa medicinen för mig nu är nog SOL och VÄRME. Tänk då solcells lamporna börjar fungera igen och likaså miniräknaren som går på solceller. Solen ruckar igång våra hjärnor igen sägs det. Det kan jag i allafall hålla med om. Nu kryper jag ner under täcket igen och inväntar våren.