Har varit och hälsat på min syster som bor i vårt föräldrahem. Hon har vår mor inneboende där nån vecka för hon skall opereras på Måndag och är så orolig. Hon har fått en stor tumör på kinden. Det är förmodligen cancer för de tror att det är på fler ställen. Hon har haft hög sänka och så dåligt blodvärde trots att hon får järnsprutor under en längre tid. Dessutom har hon en konstig färg. Men då läkaren säger att hon är "mulitsjuk" så kan de inte ge henne cellgifter. Vi får ett slutligt besked om nån vecka efter operationen och röntgen av buken. Så tråkigt att det ska sluta så här för vår mamma. Hon har alltid varit så orolig för att hon ska bli ett vårdpaket som bara är till besvär.

Igår skrev en av mina bloggvänner att om jag satte på musik så skulle det gå som en dans att städa. Visst är det så men.....Vår dammsugare lever om så hela Härnösand hör då jag städar. Så gissa hur högt jag fick ha volymen för att överhuvudtaget höra nåt. Vi har pratat om att köpa en ny, men det blir liksom inte av, den funkar ju. Men igår då jag var länsgst upp i trappen och dammsög så fick den plötsligt ett eget liv och hoppade hela vägen ner. Tänkte att nu jäklar så har den väl ändå gjort sitt. Men inte då. Den fortsatte att brumma på som inget hade hänt. En seglivad typ den där snabeldraken.

Jag har sagt det tidigare men måste bara få säga det igen att jag tycker det ser förjävligt ut med dessa traktor ägg som ligger utspridda på lägdorna. Nu då vi åkte inåt landet idag så såg jag dessa ensilage utspridda överallt. Ska man inte plocka ihop dem och lägga dem nära ladugården istället.

 Nä nu ska jag se till att få i mig nån mat L. har börjat skala pären och gjort salladen, så  nu är det mitt jobb kvar.