Jamen då har man klarat av den här dan oxå. Den känns lite lång för jag hade ställt klockan lite tokigt så 4.50 i morse så var jag redo för att cykla ner till badis. Lite väl tidigt. Sen så var det min tur (otur) att städa hos mor. Så nu är det oxå gjort. Lite påfyllning av diverse varor i kylen var också nödvändigt. Så nu känns det som att jag med rent samvete kan sitta här vid datorn en stund.

I går gjorde vi nåt som vi inte gjort på länge, vi spelade Bingo Lotto. Ja herre gud vilket påhitt. Men jag tog ju och vann en ny lott, men det blir nog till att rätta den utan att titta på eländet nästa Söndag. Jag gillar verkligen Jan Bylund som är programledare men.....varför säger han JAJEMENSAN i varje mening. Kunde inte koncentrera mig på spelet då jag bara satt och irriterade mig på detta.

Som jag berättat tidigare så kan man inte undvika att höra vad alla kunder pratar om inne i omklädningsrummen då vi är där och städar. Jag säger då bara det, att inne på herrarnas så finns det ett helt gäng värdefulla gubbar. Tänk vad de kan. De vet precis vad varje fotboll/hockey spelare har gjort för fel, de vet precis vad de borde ha gjort i stället. Varför blev inte de tränare? Då skulle Sverige alltid vinna både VM och OS. Lite konstigt att de inte alltid har 13 rätt på tipset, de som kan så mycket om fotboll.

Vad pratar då kvinnorna om. Tja.. tyvärr så blir det mycket sjukdomar, de försöker ofta överträffa varandra om vem som har varit sjukast. Sen klagas det på vården. Finns nog inte en riktig läkare längre. Tro nu inte att jag skulle skilja mig från mängden om jag var en av dessa kunder hos oss. Men visst är det rätt kul att få vara där och lyssna. För då man går med skurvagn så är man ju liksom ingenting. Men då jag senare ställer mig i receptionen då är jag plötsligt någon som faktiskt jobbar på badis. En kvinna sa så här en gång: Jobbar du här eller städar du bara?

Förresten var det bättre förr i härnösand? Lyssna på detta.

http://www.youtube.com/watch?v=sM8OLzjPiIM

GOD KVÄLL PÅ ER.