Har nyss kommit hem från Birsta köpcentrum. Då det blir en liten utflykt på ett par timmar så behöver man ju besöka ett visst ställe då det trycker på. Nu blev det toaletten inne i Ikeahuset. Damernas toalett var rätt okej men då dörren in till herrarnas stod öppen så gick det inte att undvika att känna hur det stank piss.  Det luktade faan så mycket godare i Nässéns  lagårn som fanns där jag växte upp.  Det kanske måste upp en skylt där det står att gubbarna måste sitta fint..... Men det gäller att de tolkar den rätt förstås.....


Annars så har jag en annan  lösning på problemet. De får göra som den gamle mannen som gick till Apoteket  för att få 6 tabletter Viagra, men ville ha dem delade i fyra delar. Jamen då kommer de inte att ge dig full erektion sa apotekaren. - Jag är 96 år säger mannen. Jag vill inte ha erektion, jag vill bara att den sticker ut så långt att jag slipper pissa i mina tofflor.

Men det finns ju de som har sämre toaletter.....eller inga alls.
Bildresultat för damtoalett

Nä nu ska jag ta mig en kvällspromenad i mina nya vinterstövlar som jag köpte idag. Så nu kan Rysskylan få komma om den vill, för nu är jag redo. 
                         
                          

Och kom ihåg att även den starke får ta i när han skiter.