Hjälp!!! Är jag trög i huvudet eller..... Är verkligen inte speciellt intresserad av politik, men vissa rubriker får mig  att reagera. Som i går då det står i vår lokaltidning att Landstingsdirektören lämnar tjänsten. Bra tänker jag för Landstinget behöver ju spara pengar? Men....han får behålla sin lön som är 140.000- i månaden i ett år. Hmmm...är det att spara? En stund senare så får jag höra en statsvetare på radion som ska på 73 sekunder förklara hur den där Landstings klumpen fungerar egentligen.

Jag höjer volymen och spetsar öronen. Nu ska jag väl äntligen få svar på vad det handlar om. Men det jag hör är en massa ord som: Landstingets styrelse, landstingets fullmäktige, verkställande organ, förtroenderådet, utskott, landstingsförvaltningen, tjänstemän, ledamot, nämnder........ Det tar ju 73 sekunder bara att uttala allt detta.  Inte konstigt att Landstinget har dålig ekonomi om det är så många som ska vara med och bestämma om en sak jag kan svara på..... Dessutom om jag bara får hälften av direktörens lön så är jag nöjd.

Man brukar säga att alla vill äta vid regerings bord men ingen vill diska.

När jag tänker efter så borde jag kanske börja intressera mig lite mer för politik för då jag sen blir less så kan man ju få tjänsten som Landshövding. 

Om ni tycker att jag är lite små gnällig idag så är det för att jag trodde att det var lite inne att vara det. Ni har väl sett TV programmet "TV soffan". Det står i tv tablån att det är ett underhållnings program????  Det går ut på att man filmar folk som sitter hemma i soffan och kritiserar det de ser på TV.... Nu slutar jag som jag började Hjälp!!!! Är jag trög i huvudet eller...

   Får tänka på nåt roligt istället...som vår resa till Florida förra året. Många av er har redan sett bilder därifrån men jag bara älskar våra resor och kan titta på bilderna om och om igen.

Här är nästan alla i vår underbara familj samlade vid den bil som vi hyrde för att ta oss runt i Florida  

  Många spännande möten....

Underbara stränder .....                             

  Otroligt vackra solnedgångar....

Massor av nöjen.....

Nya upplevelser....

Men framföra allt avkoppling...


TJO TJIM OCH INGET ANNAT