Skrev på Facebook i morse att vi inte ska titta bakåt - för det är ju inte dit vi är på väg. Utan vi ska bara se framåt mot ett nytt år, som vi dessutom ska hjälpas åt så det blir sååå bra. Men.... kan ju inte låta bli att ta en titt bland alla foton vi tagit under året. Blev inte lätt att plocka ut några speciella då alla väcker en massa fina minnen. 

Måste bara få skriva av mig den sista funderingen för i år först. Den fick jag i går då jag gick uppför vår trapp. Jag går barfota rätt så ofta här hemma och så även i går, då jag plötsligt fastnade med blicken på mina tår. Får då se nå djävulskt fult..... Mina tår....Varför ska fötterna vara delade på detta vis. Vi har väl ingen användning av tårna? Bara besvärligt, inte minst då de där tånaglarna ska klippas, eller då man stöter den där långtån i nåt hela tiden. Vi är väl ändå inga mullvader? Eller apor som klättrar i träd? Titta på hästen de har bara två och noshörningen har tre tår. Ormarna klarar sig helt utan och tar sig fram ändå.

 Varför inte simhud istället, skulle passa mig som är badtant helt perfekt. Dessutom nu då vi får nästan all nederbörd i regn. Vi har ju alla legat i vattenbad innan vi kom ut till verkligheten. Jag bara undrar....ska det va så?

Nu vill jag precis som många andra Bloggare tacka för detta år och önska er ett riktigt Gott nytt år. Då menar jag verkligen ALLA. Oavsett om ni skriver kommentarer eller inte hos mig. Några av er har ingen egen blogg men skriver så himla roligt och fint hos mig ändå. Det är lite svårt att tacka er då jag inte kan titta in och tacka personligen. En av dem är Offan. Tack underbara du för alla fina roliga kommentarer och så roligt då du skriver på dialekt. 

Så en stor Nyårskram till er alla och tack för att ni finns.