Då var man tillbaks till verkligheten igen då. Tack alla ni som har skrivit och önskat mig en trevlig resa. Sånt värmer. Vi har hunnit se och uppleva så himla mycket. Men det har varit ett högt tempo. Mina fötter har sett ut som vedklabbar på kvällen. Vi har sett det vanliga måsten då man åker till London som Big Ben, Buckingham Palace, Picadilly Circus, Hyde Park, London Eye, Albert Hall m.m. Vi var även på en musical Shrek. Jätte roligt. Naturligtvis även Madame Tussauds vaxkabinett. Såg en film i 4 D, vilken upplevelse. Vi hann även med en del shopping. Ja, det har varit en underbar resa. Så roligt att få åka med sina barn och deras familjer. Barnbarnen Emelie och Linnea har varit helt fantastiska, inte ett enda gnäll. Utan de har hängt med vårt intensiva tempo. Synd bara att vi som bor i Norrland har så långt till flyget. Vi har ju Midlanda flygplats ca 4 mil från oss, men de har ju inte så många avgångar. Vi åkte från Västerås. Och då får man ju ta en extra dag i semester för att bara ta sig dit och hem. Kom hem vid elva igår kväll och skulle upp 4.40 i morse så det gick åt lite kaffe innan jag liksom funkade igen.

Eftersom jag inte har hunnit packa upp så måste jag ta itu med det. Har ju handlat en hel del nya kläder. Köpte bl.a en väska för att vi var rädd att vi hade övervikt, så vi skulle ta den som handbagage. Då vi kom ut ur varuhuset och skulle flytta över kläderna vi köpt till väskan, så såg jag att under allt papper som finns i nya väskor så låg det 5 par stringtrosor. Hjälp! Jag hade då inte köpt dem. Använder absolut inte string. Tänk om jag hade blivit stoppad då jag gick ut. Fy, så hemskt. Men sonens flickvän blev så glad för hon ville gärna ha dem. Nej nu ska jag ta och packa upp. Min svägerska kommer över på fika sen, så det är bara att sättta fart. Sen blir det nog en tidig kväll. Kram på er, och ha en fin Tisdgagskväll för det ska jag ha.

                       Kusinerna. Mina underbara barnbarn Emelie och Linnea

                                  

 

                              

                                    Träffade en kändis som ni ser;)