Ibland måste man bara välja bort saker i sitt liv, oftast är det sånt man kanske inte mår så bra av. Men jag mår ju så bra, så det finns inget att välja bort där. Men däremot så behöver jag välja bort nåt som stjäl en massa tid för mig. Har funderat en hel del på det. Så kom jag på att det är nog den tid jag sitter vid datorn som är det jag kan plocka bort. Så jag har gått ett par dar och haft lite ångest över mitt beslut. Kan jag slita mig ifrån min blogg tex? Skulle ju kunna ta en paus åtminstone. Att skriva lite här tar ju inte så mycket tid, men jag vill ju även följa er alla andra som skriver så mycket roligt och intressant i era bloggar. Men......Om jag nu mår så bra så kanske jag börjar må dåligt om jag tar bort nåt som jag mår bra av. Så jag får nog fundera ett tag till på detta. Dessutom så har jag så mycket roligt framför mig här i vår så jag kommer ju att ha en del kuligt att skriva om. Inte minst en resa till Marmaris i slutet av Maj. Ja,ja vi får väl se hur jag gör. 

Jag har iallafall jobbat i helgen. Det har varit simtävlingar så vi har haft badet stängt för allmänheten. Sååå många barn från Umeå ner till Hudiksvall som tävlat, många för första gången. Beundrar så alla dessa ledare som ställer upp och hjälper barnen så de de får chans att utöva den sport som de brinner för. Dessutom alla föräldrar som skjutsar. Tänk att åka från Umeå 23 mil för att sen simma i några minuter? 

Tittade på lite bilder från i somras och känner riktigt hur det pirrar till i kroppen av längtan till den sommar vi nu har framför oss. Vill ni vara med och njuta så varsågoda.  Tyvärr var det svårt att välja, så många bilder blev det.