Tjo flöjt. Då har man klarat av halva jobbar helgen. Då de flesta har högtryck i sina kök nu så har det varit en lugn dag nere på badis. Det är aktiviteter i vårt kök oxå. Fuskar och håller på att griljera en helgskinka. OBS. Jag sa inte julskinka utan helgskinka. Gissa hur gott det luktar Mmmm......

                                                      

I Torsdags så var vi och lyssnade på Lars T Johanssons "grottmannen". Så jäkla roligt. Även om jag hört honom berätta sin version av Grottmannen tidigare så var det skitbra. Så då fick skrattmusklerna sig en omgång. 

Jag hörde lite av ett samtal på radion  här om morgonen. Det handlade om vad folk gör då de inte vet att de är iakttagna. Tex. politiker som inte vet att de har kameran på sig. Eller då man sitter i en bilkö och man smygtittar på den som sitter i bilen bredvid. 

Rätt så intressant faktiskt. Det är just då man kan se vad många vi är som har en massa hyss för oss. Många petar näsan eller sliter sig i håret.  Andra sitter och gäspar eller biter på naglarna. Jag såg en som satte upp sitt finger och försökte titta på det tills ögonen gick i kors. En annan försökte slicka sig på näsan. Eller han som satt och luktade sig själv i armhålan. Grejen var att han verkade njuta av den doft han kände. Hur många tycker inte att de har en så jäkla bra sångröst just i bilen. Eller passar på att titta sig i spegeln om och om igen, för alltid finns det nåt att rätta till.

Nu ska jag avslöja vad jag gör. Jo, jag tillhör dem som sliter av mig lite hår. Jag känner och gräver liksom  i hårbotten och plötsligt så känner jag ett grovt hårstrå. Då börjar det bli spännande förstår ni ..... För antingen är det ett grått eller ett väldigt mörkt hårstrå jag har fått tag på. För då mina vanliga strån är liksom mjuka och tunna så vet jag att nu är det nåt speciellt jag har fått mellan mina fingrar. Om det är ett mörkt så blir jag jublande glad. Men om det är ett grått då jävlar....Ja så kan jag sitta och roa mig ett bra tag. Förmodligen har jag nån diagnos...inte vet jag. Men samtidigt så tänker jag så himla bra då och försöker lösa många världsproblem samtidigt.

Oj, får inte glömma skinkan. Så TJO FLÖJT PÅ ER.