Vi har problem med att en del kunder  inte tar av sig skorna innan de går in i omklädningsrummen på badis. Trots skyltar där vi ber alla ta av sig skorna och lämna dem på skohyllan eller bära dem till och från skåpet. 

Så vi fixade en tejp där det står SKOGRÄNS och klister märken där man först ser skoavtryck sen då man gått över skogränsen så är det fötter utan skor man ser. Hur tydligt som helst. Men.......

Vi valde tyvärr  fel färg. Då golvet är  ljust så valde vi svart då det syns bra mot det vita. Men se det var inte så smart... För nu blev det protester, för nu är vi  rasistiska.....Tänkte inte på det.....Så nu får vi väl byta ut dem mot nån färg som inte stör. Kanske orange kan var nåt? (Hoppas inte B. Ranelid kommer på besök bara.)

Jag har flera par skor med svarta skosulor och dessutom är mina fotsulor mest svarta hela sommaren då jag älskar att gå barfota. Men har då inte tänkt på att detta kan vara stötande på nåt sätt. Kom att tänka på en sång vi fick sjunga i Söndagsskolan "Jesus älskar alla barnen alla barnen på vår jord. Röd, gul, vit och svart gör det samma har han sagt......"
 
Jag tycker nog att det är de som reagerar på detta som har lite problem. Vad har det för betydelse viken färg det är. Inte tänker då jag på nån speciell nationalitet då jag ser olika skyltar. Eller är det jag som har missförstått dem?


Betyder denna svart arbetskraft kanske?

Bildresultat för vägskyltar

Får inte vem som helst gå över gatan här?


Bildresultat för vägskyltar

Här får kanske bara Älgar passera och absolut inte Renar
Bildresultat för älg skylt


Jaha...här får du bara gå vintertid då du inte har varit på stranden och solat.

Bildresultat för vägskyltar

Den här stackars Igelkotten kommer att åka på dryga böter...fel färg.

Bildresultat för vägskyltar

Nu ska jag ner och köra kvällspasset på badis. Vi har tryckt upp tröjor där vi talar om hur viktigt det är att duscha före och efter bad som vi använder den här veckan då vi har "dusch kampanj" Tur vi valde blåa tröjor. Men...det kan ju i och för sig komma nån blåaktig  Alie som blir sur.   KRAMELIKRAM
Bildresultat för alien tecknad