Hugaligen vad tiden rinner iväg. I morrn är det dax för Fredagsmys igen, men nu ett annat gäng härliga brudar. Det blir middag hemma hos och sen en massa eftersnack. Har just varit på Bolaget och inhandlat lite "prat" vin. Tro nu inte att vi måste ha vin för att kunna surra, men vi kan ju faktiskt prata så vi blir torr i mun;)  En av nackdelarna med vin är att det får människor att förväxla ord med tankar.

På tal om det så är det ju Tankens dag idag. Ska iväg på föreläsning senare ikväll, men det får nog bli en siesta först. För om jag ska orka tänka så måste nog skallen vila lite, annars finns risken att jag har lite otur då jag tänker och då kan det bli tokigare än vanligt.

Men visst är det många gånger bättre att man höll igen käften istället för att öppna den och det kommer en massa grodor ur den. Så många som säkert önskade att de hade gjort det. Lite svårt att ta igen det man en gång sagt. Det är ju faktiskt bättre att vara tyst och bli betraktad som en idiot än att öppna munnen och bevisa att man är det. Nån som inte behöver ångra att han öppnade munnen var han som sa att: Man har tagit det första steget till vishet när man lärt sig hålla tyst.

Men skriva ner sina tankar går bra eller hur??? Där kan man ju med ett litet klick sudda bort vad man skrivit innan nån hinner se det.

Ibland blir jag lite trött på att höra att man alltid måste tänka positivt. Jag hörde nån säga att negativa tankar är bästa vägen till glädje. Lite djupt kanske, men det ligger kanske nåt i det. Man ska självklart försöka vända de negativa tankarna till  positiva tankar. Men det skulle väl se för jävla dumt ut om vi alla gick runt och bara log och var så himla nöjd med livet.

Vad är meningen med vår värld, varför har den blivit till? Jo, för att reta gallfebern på oss.

Ska bli intressant att höra vad andra tänker högt idag på Tankensdag. Ni ska få ta del av det om ni orkar. En sak till som är bra med det man skriver istället för att prata är ju att ingen behöver lyssna, bara att hoppa över om man inte orkar läsa.

Puss på er.