Nu är det bara så att om inte värmen snart kommer så går jag inte utanför dörrn. I går gick mina favorit vinterstövlar sönder, och inte köper jag några nya nu. För nu har halva Mars gått och var är våren? Även om solen skiner och det är så vackert, men vi behöver plusgrader. Snart åker varmvattenslangen fram.

Läste nyss en rubrik som löd: En chock för alla. Men snälla nån, inte blir då jag chockad om ett par kändisar skiljer sig. Nu var det Martin Melin och Camilla Läckberg som kommit på att deras kärlek har övergått till vänskap. Nämen grattis säger jag. De har blivit vuxna. Hur många går runt hela livet och har det där nyförälskelse pirret i magen. Inte för att jag har sån stor erfarenhet då jag har levt ihop med min L. i över 35 lyckliga år. Men inte hoppar mitt hjärta ett extra skutt då jag hör han stampa av sig snön på bron. Kärlek är så mycket mer. Snarare så blir jag glad över att han kommer hem. Man ska inte ta allt för givet. 

Ni kanske undrar hur det går med vårt nya rum. Jorå......Men herregud vilken tid allt tar. Nu blir det en resa till Ikea igen för det är nåt som inte stämmer??????  Men jag är förvånad över att det är så lugnt här hemma. Kan det vara svärburken som är orsaken. Men till helgen då ska det bara vara klart. 

I förrgår var jag och en kollega till Sundsvalls simhall för att kolla på deras reception. Vi ska ju få renoverat och då även ett nytt kassa system. Arkitekten vill att vi ger lite tips så hon kan rita en reception som blir en bra arbetsplats för oss. Jag är så glad att det är en kvinna som fått den uppgiften. För det är nog så att vi tänker lite mer praktiskt som på förvaring osv. Vi är ju bra på olika saker. Renoveringen är beräknad från 15 Juni till 15 Augusti. Men om det går i samma takt som hemma hos oss så blir det nog klart till Jul.

Nä nu är det bara att ladda inför en eftermiddag och kväll med alla nere på badis.

Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person.

Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början.

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.