Det är ju nu på slutklämmen som man ska göra ett årsavslut, stämma av bokföringen liksom. Då jag inte hade några nyårslöften ifjol utan bara firade att vi hade fått ett år till och hade en önskan om ännu ett, så är den biten redan avklarat. Det är ju allmän flaggdag i morgon men vi har ju ingen flaggstång så nu får jag nog gnugga geniknölarna igen. Kommer nog på nån lösning innan jag avslutat detta sista blogginlägg för i år.  

Jag gillar ordspråk och kloka ord som ni kanske vet. Som tex "Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det" Men.....

Har mest trevliga minnen från de nyårsfiranden jag varit med om... förutom en....Då jag visste att det kunde bli lite mer än ett glas och inte bara en sort den här kvällen så tog jag och kollade upp om det fanns nåt knep mot baksmälla. Visst hittade jag ett....drick ett glas olivolja innan festen...Jamen, det kanske inte är så dumt  tänkte jag. De som bor runt Medelhavet och använder mycket Olivolja i maten är väl aldrig bakis???

Hur jag nu lyckades med att få mig ett helt glas förstår jag inte. Men jag lovar att det kom ut mer än ett glas rätt så fort... båda vägarna....Dessutom behövde jag inte ta i särskilt mycket. Så den nyårsaftonen firade jag i ett kaklat rum. Gissa vad mitt nyårslöfte var det året? Jo, tro inte på allt du läser.

Jamen då har jag fixat en flaggstång och nu vill jag bara önska er alla ett

                           

                                              

Självklar så skulle jag vilja hålla i världens alla flaggor. Ska klura ut hur jag fixar det till nästa år.