Idag har det faktiskt inte hänt nåt värt att skriva om. Inte än i allafall. Nere på badis var det lugna gatan. Jobbade med May-Britt, så roligt. Vi har jobbat ihop i nästan 20 år, men nu är hon pensionär. Men hon är så snäll för att så fort vi lyfter på luren så kommer hon och ställer upp och jobbar. Och jobba det kan hon. Hon är guld värd. För det är inte så lätt att få nån att jobba ska jag säga. Hoppas nu inte att det är nån som  läser detta som tar åt sig. Men jag kan bli så jäkla irriterad då många klagar att det inte finns nå jobb. Och så många som kommer och frågar om vi inte har nåt jobb nere på badis ledigt? Sen då vi behöver nån, då vill de inte för att de vill vara ledig. Deras gubbar har ju semester eller så har de annat för sig just då. Får man verkligen välja när man ska jobba om man är arbetslös?  Nu har vi en till tjej som ställer upp och som vi gillar skarpt. Men så många som har blåst oss. Först lovar de sen kommer de på att det inte passar dem just då?????

Jag är i allafall så tacksam att jag har jobb och brukar aldrig gnälla över det är jobbigt. Självklart längtar ju jag till semestern. Men det är sällan jag känner att det tar emot att gå till mitt arbete. Och då jag själv har en gubbe som är arbetslös till och från så vet jag att det är på somrarna som han får jobb. Så inte har vi haft många somrar tillsammans.  Inte får då jag välja då jag ska jobba. Utan det är bara att gilla läget. Men så är livet.

Nä nu börjar det lukta gott ner från köket. Får se om det blir tio gafflar i betyg idag med. Ha en fin Lördagskväll. För det tänker jag då ha.