Så nnnnnnnnnn. Oj förlåt, jag har tapetklister på fingrarna;)  Skulle bara skriva att jag är så nöjd för nu har köket fått nya vårkläder. Det gick gesvint och blev så bra. Här borde jag väl lägga in en före och efter bild men tyvärr så.....tänkte inte på det. Ett litet I-lands problem dök bara plötsligt upp för jag har inga gardiner som jag tycker passar nu.

Det var ju alla hjärtans dag i Fredags. Jätte bra tillfälle att kramas och visa lite extra uppskattning till alla i sin omgivning. Nu brukar L. och jag inte göra nåt särskilt av den här dagen för vi tycker att alla dagar borde vara en alla hjärtans dag.  Men........Lite tulpaner vore ju inte dumt......Så jag ställer en stor vas på bordet utan blommor. Då han kom hem och såg vasen så sken han upp och sa: Nämen tack älskling,  här ryms ju minst en liter och så hällde han upp en öl.

Förlåt, detta var ett av mina dåliga skämt. Tur att L. har samma humor som mig. Men jag måste lära mig att inte alla har det. Som i Fredags då en man inte visste hur han skulle göra för att komma ut från badis. Jag visade hur man stoppar  sitt chipband i återtagaren och säger sen: nu måste du gå baklänges ut genom grinden. Han tog mig på orden och backade ut med en förvånad rynka mellan ögonen. Hoppas att det inte är jag som står i kassan nästa gång han kommer. 

Eller den äldre kvinnan som frågar: vad kostar en pensionär? Bara 55:- men tyvärr så har vi inga lediga, slinker det ur mig. Hon tyckte inte att jag var ett dugg rolig. 

I går kväll åt  vi middag tillsammans med min mellansyster Mia och hennes L-I. Så trevligt dessutom så fick jag lite inspiration om att ta itu med stavgången igen. Så det blir nog en promenad senare, Men först en fika med min stora syster. Vad jag är lyckligt lottad som har mina syskon. Har även en lillebror. Det finns inte så många foton på oss där vi är tillsammans . Men detta är ett som jag gillar. Sommaren -67 tror jag.

                                           

                 


                      (En fin dikt som jag hittade på nätet som någon vid namn SophieJ skrivit)

Om du känner någon gång för att gråta, ring mig. Jag kan inte lova dig att skratta, men jag kan gråta med dig!

Om du någon gång vill rymma härifrån, var inte rädd för att ringa mig. Jag lovar att inte stoppa dig, men jag kan rymma med dig!

Om du inte känner för att prata med någon så ring mig, jag lovar att vara tyst!

Men? om du ringer och jag inte svarar, skynda dig då, för jag kanske behöver DIG denna gång.