Har Lennart lyckats utrota Maskrosorna från vår gräsmatta? Vi är lite oense angående dessa vackra blommor. Han tycker att det är ett ogräs och jag tycker de är rätt så vackra. Men i år har vi tamesjutton inte haft en enda. Om Maskrosor var svåra att odla skulle de vara mycket välkomna på varenda gräsmatta, har nån klok människa sagt. Jag får väl börja odla dem i rabatterna istället....

Nu har jag haft 3 veckors semester med bara sol och åter sol...Det är ju helt otroligt att få uppleva detta här hemma och dessutom helt gratis. Jag säger som Van Gogh ...Jag blir aldrig trött på den blå himmeln .Nu ska jag stax cykla ut till Sälsten med min vän Neta på en liten Picknick. Vi ska planera lite inför vår sista semestervecka som vi ska tillbringa på Kreta...mera sol och blå himmel alltså.  

Hoppas att ni oxå njuter och har det bra. Kramelikram

Mycket bad har det blivit. Här är det Emelie och Linnea som ser till att alla ska bli blöt oavsett om man vill doppa sig eller inte.

 Men om man nu tycker att det är för kallt i havet så kan man ju bada i  Malin/Dans pool.

 Eller bara njuta av den blå himlen. 

I helgen tog vi Husbilen till vackra Norrfällsviken i Nordingrå.

  Så mysigt att promenera runt där i fiskelägret

Eller gå lite längre och njuta av den vackra naturen. 

Sol, vind och vatten.