Jag har oxåt fixat så jag kan swisha pengar. Inte för jag vet om jag kommer att behöva göra det så ofta, men kan vara bra att ha....Känner mig lite modern som hänger med utvecklingen liksom.....Men så igår då jag såg på nyheterna och de berättade att man numera kan swisha över kollekten direkt från mobilen då man är på högmässa.... Då kände jag mig plötsligt lite gammalmodig.

Kan ni se den bilden framför er då prästen säger: Så var det dags för dagens kollekt som idag går till alla de på flykt. Plötsligt så plockar alla fram sina mobiler ....jag är övertygad om att det är en hel del i församlingen som samtidigt passar på att logga in på Fejjan för att kolla läget. En och annan fotoblixt kan man nog oxå se för man vill ju lägga ut  ett bevis på att man har varit på högmässan.

Undrar just hur det blir i framtiden då barnen inte kan spara sina pengar i en sparbössa och se hur den blir fullare och summan bara växer? Har de ett annat tänk idag? Då jag tänker på 1 miljon så ser jag inte bara siffran framför mig utan en stor hög med hundra och tusenlappar. Dessutom hur ska man spela monopol i framtiden? Sitter vi med våra mobiler och swishar över 50.000:-  då vi har köpt Birger Jarlsgatan?

Har ni swish? Om ni har det men inte har testat om det fungerar så får ni gärna testa genom att swisha en slant till mitt konto som är 007 57041400. 

                                             Bildresultat för rolig bild mobil

                                         PUSS OCH KRAM