Säger bara en sak SEMESTER. Herregud vad skönt. Men i morse då jag cyklade ner till badis frös jag om fötterna. Det kändes mer som att jag var på väg till jobbet efter semstern än att det var sista dan innan semestern. Mammeluckerna på. Nu får det allt ta och bli lite varmare på nätterna så det blir nån badtemperatur ute.

I går var det bra nära att jag hade eldat upp hela kåken. Ni vet väl hur det är ibland då man ska vara så duktig och göra många saker samtidigt. Hänga tvätt, spagetti i kastrullen, fixa trynet och hår osv allt på en gång. Sen den här datorn som jag bara måste ta en snabb koll på. Ja det var nog det som var felet. För då jag sitter där så känner jag att det börjar lukta som att grannen steker pannkakor. Men......det kom från mitt kök. Fy fan vad det luktade, spagettin var kolsvart och det var rök i hela köket. Men eftersom jag har varit med om det tidigare och då slutade det inte riktigt lika bra, så visste jag att inge vatten i kastrullen och ut med den, men sätt den inte på altan direkt, trä brinner ju. Ja det gick ju bra den här gången. Det blir ju till att invenstera i en ny panna. Men vilken lukt. Det vara bara att börja tokstäda och spraya med sån där toalett doft  överallt. Skämdes som ett barn som lekt med elden. Kan ju tala om att den där sprayen är helt okej på toan då man har gjort tvåan. Men inte i resten av huset. Det blev en doft av WC och brända spagettin. Ingen go lukt precis.

 Hade hoppats att L. inte skulle märka nåt. Men han tyckte att det luktade så konstigt. Det var nåt bekant, men kunde inte riktigt säga vad det var som lukta. Det var ju bara att erkänna. JAG HAR GJORT DET IGEN.

                                Skitsamma nu är det i allafall semester.