Två eftermiddags pass kvar sen kommer det årliga glädje tjutet SEMESTER! De här sista dagarna innan ledighet är de längsta på hela året. Man må älska sitt jobb hur mycket som helst så känns det iallafall så jäkla skönt med sommarledighet. Dessutom så har vi inget planerat för det är ju så sant att många förstör sin semester genom att göra för mycket medan de gör ingenting. Nu har vi ju vår stuga på hjul så nån utlandsresa känns inte alls aktuellt. Det sägs att om man ser ut som på sitt passfoto så är det dags att boka en resa. Men det är lugnt.....jag ser absolut inte ut som på passet. Fattar inte att de kunde godkänna det överhuvudtaget.

Men ibland har man kanske lite fel självuppfattning. Kom att tänka på då jag var runt 15 år och började spana in grabbarna med stora bilar. Kände mig rätt så vuxen för jag hade ju börja använda BH, smink och permanent i håret. 

En dag då jag och Birgit var ute på vår promenad i hopp om att få se nån snygging så kom det en  jätte stor Jänkare. Vi slängde lite extra med håret och putade med läpparna lite så där sexigt. Jag som var så smal hade även lite papper i BH:n så de skulle puta ut lite extra. Hjärtat började slå  med högre hastighet då vi hörde hur V8 mullret närmade sig och hur den saktade in bakom oss. Där satt två snygga grabbar  i den största och snyggaste Chrome Victoria -58 vi sett. Bingo!! Nu skulle de andra tjejerna se oss tänkte jag. De vevade ner rutan och hängde ut så där coolt som vi hade sett kändisar göra på film. Den snyggaste killen tittade på mig och sa:

Tjeenaa... läget? Hörre bruden...har du nån stora syster?.....................?  Fattar ni viken fruktansvärd besvikelse. Såg han inte hur mogen och snygg jag var???

Men då jag hade hämtat mig från chocken så såg jag faktiskt att han hade både finnar och stora öron. Jag harklade  mig och sträckte på mig igen och svarade: Näää tyvärr. 

Nu ljög jag så jag skämdes. För jag har ju två äldre systrar, men jag ville väl inte att de skulle ha en så ful kille och som dessutom körde en sån gräslig bil........Vad var det Räven sa om Rönnbären? 

             Om jag var omogen då så är jag väl övermogen idag då?