Idag känner jag mig så där konstigt trött, men det finns ju en lösning på det. Då jag kom hem så hade jag ett gäng reklambrev i brevlådan. Bl.a från några hälsokost försäljare. Köpa eller prenumerera på en massa piller som kommer att göra så man blir pigg som en kanin och vig som en apa. Visst, jag tror verkligen att hälsokost kan vara bra, eller åtminstone om man tar vara på det som naturen har att bjuda på. Det måste ju vara meningen att allt som växer ska vara till nån nytta. Inte bara till korna.

Nu är det så att en Amerikansk "fond" har utlovat ett pris på 10 miljoner till den eller de som kan presentera den kompletta gensekvensen för 100 åringar. Så jag tror att jag ska ta och testa lite olika hopkok och försöka leta reda på en hundraåring för en intervju. Vore ju inte dumt med lite extra pengar på kontot.

Synd att man inte är fertil längre. För de söker även en äventyrslysten kvinna som surrogatmamma. Men inte till vem som helst, utan till en Neandertalare. Det är en underart till människan som är utdöd sen 30.000 år sedan. Man vill nu återuppliva denna människoliknande varelse. Nu är det så att jag tror att jag är ganska nära besläktad med dem, så därför hade jag passat perfekt. För de beskrivs så här: De saknade midja, betydligt tyngre, halsen var kortare och sist men inte minst så hade de större huvud där deras stora hjärna rymdes bättre......Ja ni hör ju själva.

Ja, ja det är väl ingen ide att grubbla nå mer på det. Man kanske skulle istället ta och fylla i det där papperet som jag ofta bara tänkt fylla i men inte blivit av. "organdonator" En människa kan donera minst 8 olika organ som bla ansiktet. Fattar ni att mitt ansikte  skulle kunna sitta på nån annans kropp?? Oj,oj vilken spännande tanke. 

Nä allvarligt talat så tror jag att ett bra sätt att bli gammal och hålla sig pigg och alert är att kunna ge sig tid att njuta av allt det vackra vi har omkring oss och även äta lite av det. Så jag fortsätter nog med det.

                           KRAM PÅ ER OCH NJUT.