Tjo flöjt! Nu är man tillbaks till vardagen igen. Har förvisso varit hemma några dar och även jobbat i Fredags, men det har varit fullspikat program sen jag kom hem. Tänker iallafall hinna med att berätta om vår tripp till Marmaris. Vi är så nöjda. Det finns ingenting att klaga på. Kommer absolut att åka dit fler gånger. Det var så otroligt vackert med alla dessa berg och så grönt och lummigt. Har varit till Alanya massor av gånger, men där är absolut inte vackert jämfört med Marmaris.

 Förutom sol och bad så gjorde vi bl.a en utflykt efter Dalyan floden där vi stannade till och badade gyttjebad där Kleopatra en gång har badat,och efter det så badade vi i en naturlig svavelbassäng, så gissa om jag luktade skit. Men det var härligt efteråt och jag är nu 10 år yngre;) Vi fick även se havs sköldpaddor som de lockade upp med krabbor. Oj, så stora de var. 

En kväll då vi var inne i Centrum så hamnade vi mitt i en demonstration. Då jag hade hört om hur oroligt det var på andra ställen där det demonstrerades så kändes det lite läskigt. Så vi drog oss snabbt därifrån. Självklart så åt och drack vi massor av allt de goda som Turkiet har att bjuda på. Vi träffade ett jätte trevligt par från Helsingborg som vi hade så roligt med. Det var som om vi hade känt varandra hur länge som helst då det var dax för hemfärd.

 Men tro nu inte att jag känner mig utvilad för det. Nä, nä nu längtar jag så till den riktiga semestern. Men om tre veckor så är det dax för lite mer samman hängade ledighet.

 Det sägs att de längsta resorna gör vi i vårt inre, och de är ju sant.

Här kommer lite bilder som vi tog

 En Stork som såg över sitt bo.

 Svårt att tro att man blir vackrare av gyttjebad?

 Detta är gravar som de har gjort i berget. Jätte häftigt.

 Verkligen vacker natur.

 En havs sköldpadda. Tyvärr lyckades jag inte få nån bra bild på dem. Men visst är de vackra?

 Självklart så fanns det en ambulans.

 De yngre Turkiska ungdomarna tycker att denna mans politik är så mycket bättre än den som premiärministern förespråkar. 

 Fina gränder att promenera i.

Nä nu ska jag ta itu med lite sysslor här hemma som jag ligger efter med. Kram på er.